Studier/Kurs:

Studietilbud

Her finner du oversikt over våre studietilbud

Les mer ...

Studier/Kurs:

Studier som pågår

Her finner du informasjon om studier som pågår i dag

Les mer ...

Studier/Kurs:

Kurstilbud

Her finner du oversikt over våre kurstilbud

Les mer ...

Forskning:

Forskningsaktivitet

Her finner du informasjon om vår forskningsaktivitet og en liten presentasjon av våre doktorgradsstipendiater

Les mer ...

Kontakt oss

Ansatte

Kontaktinformasjon til alle ansatte i Studiesenteret

Les mer ...

Møterom/Konferanserom:

Leie av møterom

Her finner du priser på leie av rom til møter og konferanser. Vi leier ut rom i alle størrelser, fra grupperom til auditorium

Les mer ...

Nyheter

Informasjon

Her finner du oppdaterte nyheter fra Studiesenteret Midt-Troms AS

Les mer ...

Forskningsdag gjennomført med deltakere fra Skaland Ungdomsskole, Bardufoss VGS og Luftforsvarets Stasjon Sørreisa. Årets tema var "Oppvekst"

Forskningsdag gjennomført av Studiesenteret med deltakere fra Bardufoss VGS, Luftforsvarets Stasjon Sørreisa, Skaland Ungdomsskole og Elev og Lærlingeombudet i Troms Anita Lervoll.

Årets tema var "Oppvekst" og PHD-student Ragnvald Storvoll ledet oss gjennom dagen med en flott innledning og en oppsummering med bilder og kommentarer basert på innspillene fra de ulike deltakerne.

Presentasjonene fra Bardufoss VGS og Lstn Sørreisa var utrolig reflekterte og varierte, samt at selve framføringen var lett forståelig med bruk av flotte bilder/tekster med et klart budskap.

Anita Lervoll på sin side fikk mange spørsmål knyttet til sin presentasjon som hadde fokus på mobbing og hva de kan bidra med når det er behov for å løse mobberelaterte saker. De ønsker alltid å løse alle saker på lavest mulig nivå og hun fremhevet at de alltid gjennomfører prosesser uhildet og taushetsbelagt.