Studier/Kurs:

Studietilbud

Her finner du oversikt over våre studietilbud

Les mer ...

Studier/Kurs:

Studier som pågår

Her finner du informasjon om studier som pågår i dag

Les mer ...

Studier/Kurs:

Kurstilbud

Her finner du oversikt over våre kurstilbud

Les mer ...

Forskning:

Forskningsaktivitet

Her finner du informasjon om vår forskningsaktivitet og en liten presentasjon av våre doktorgradsstipendiater

Les mer ...

Kontakt oss

Ansatte

Kontaktinformasjon til alle ansatte i Studiesenteret

Les mer ...

Møterom/Konferanserom:

Leie av møterom

Her finner du priser på leie av rom til møter og konferanser. Vi leier ut rom i alle størrelser, fra grupperom til auditorium

Les mer ...

Nyheter

Informasjon

Her finner du oppdaterte nyheter fra Studiesenteret Midt-Troms AS

Les mer ...

Har du innspill? Forskning i Midt-Troms

\"Vidar

Innspill?

Forskning i Midt-Troms

Studiesenteret Finnsnes AS har engasjert dr. philos Jens-Ivar Nergård som forskningsleder. Dette er et tiltak i deres målsetting om å etablere et forskningsmiljø på Studiesenteret og i Midt-Troms.

 

Som et ledd i å etablere dette forskningsmiljøet ønsker Studiesenteret Finnsnes å få innspill fra et bredt spekter av kompetansemiljøer i regionen. På denne bakgrunn oppfordres næringslivsaktører og andre til å komme med ideer til forskning på viktige og relevante områder. Studiesenteret Finnsnes ser for seg at forskningsaktiviteten må komme innenfor områder som ikke krever avansert utstyr i form av laboratorier etc og ber om at det blir tatt hensyn til dette i de forslagene som fremsettes.

Når forslagene er mottatt vil styret ved Studiesenteret Finnsnes gjennomgå disse nøye. Deretter vil de konsultere diverse samarbeidspartnere og fagmiljø, for å kunne prioritere de forskningsområdene som det er mest realistisk å få gjennomført både finansielt og faglig.

Vi oppfordrer alle til å innhente ideer fra sine respektive miljøer, slik at Studiesenteret Finnsnes får et bredest mulig spekter av forslag til mulige forskningsområder.

Frist for innmelding av ideer er satt til 30 januar 2014 til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.