Studier/Kurs:

Studietilbud

Her finner du oversikt over våre studietilbud

Les mer ...

Studier/Kurs:

Studier som pågår

Her finner du informasjon om studier som pågår i dag

Les mer ...

Studier/Kurs:

Kurstilbud

Her finner du oversikt over våre kurstilbud

Les mer ...

Forskning:

Forskningsaktivitet

Her finner du informasjon om vår forskningsaktivitet og en liten presentasjon av våre doktorgradsstipendiater

Les mer ...

Kontakt oss

Ansatte

Kontaktinformasjon til alle ansatte i Studiesenteret

Les mer ...

Møterom/Konferanserom:

Leie av møterom

Her finner du priser på leie av rom til møter og konferanser. Vi leier ut rom i alle størrelser, fra grupperom til auditorium

Les mer ...

Nyheter

Informasjon

Her finner du oppdaterte nyheter fra Studiesenteret Midt-Troms AS

Les mer ...

Ny medarbeider på Studiesenteret


NY MEDARBEIDER VED STUDIESENTERET FINNSNES

Lill-Janne Bendiksen har i dag tiltrådt sin stilling som studieleder ved Studiesenteret. Her vil hun få ansvaret for planlegging, gjennomføring og videreutvikling av utdanning, samt tilretteleggelse av kurs både for offentlig virksomhet og næringsliv. Hun vil således være i nær kontakt med utdanningsinstitusjoner og regionalt nærings- og samfunnsliv for å legge forholdene best mulig til rette for utdanning og samtidig videreutvikle Studiesenterets ambisjon om å være en sentral regional utviklingsaktør.

Lill-Janne har gitt oss en kort presentasjon av seg selv:

Jeg har jobbet i mange ulike stillinger i skoleverket, alt fra barnehage til universitet. De siste årene har jeg jobbet  på Senja videregående skole, avd. Finnfjordbotn, som lærer og internatleder. Utenom jobb har jeg bl.a. ledet en studiesirkel i positiv psykologi i 3 år, og vært leder for Mental Helse. Felles for mye av det jeg driver med er at jeg er opptatt av menneskers potensiale og muligheter til å skape et best mulig liv.

Du trenger ikke nødvendigvis utdanning for å leve et godt liv, men det kan være en fordel. Å lære mer, ta kurs og utdanninger gir vekst og flere muligheter - både for enkeltindividet og samfunnet for øvrig. Jeg ser frem til å være med å skape flere av disse mulighetene på Studiesenteret Finnsnes. Nye lokaler i Kunnskapsparken med bl.a. bibliotek og kafé i samme bygg, et trivelig miljø og perfekt beliggenhet ved hurtigbåtkaia og bussterminalen.  Alt ligger tilrette for at studentene kan få optimale studieforhold hos oss. Topp moderne IKT-utstyr gir også bedre muligheter for fjernundervisning, i de tilfeller hvor det er ønskelig.

Jeg har selv mange års erfaring som student, med fullført allmenlærerutdanning med årsenhet i IKT, cand. mag. med pedagogikk mellomfag og hovedfag med fokus på flow og skapende arbeid. Jeg tar også mer utdanning i mental trening.  

Som person liker jeg utfordringer, er kreativ og ser raskt nye muligheter.  Jeg har mange interesser, og lar meg fascinere av alt fra matematikk, teknologi og universets mysterier til samfunnsutvikling, kunst og selvutvikling. Alt henger sammen, og det ene utelukker ikke nødvendigvis det andre.

Høsten 2009 flyttet jeg tilbake til Lenvik etter å ha bodd utenfor Midt-Troms i 19 år. Som “tilflytter” ser jeg at Midt-Troms har mange muligheter både innen næringsliv og utdanning. Dette gjør det ekstra spennende å jobbe med å videreutvikle kurs og utdanninger ved Studiesenteret Finnsnes.  Jeg har tro på å skape studier som kan skape vekst og muligheter både for enkeltindividet og næringslivet i regionen. La oss skape det sammen!

Lill-Janne Bendiksen