Gladnyhet for Midt-Troms - Lærerutdanning !!!

Gladnyhet for Midt-Troms - Lærerutdanning
Studiesenteret Midt-Troms signerte den 5. september kontrakt med Høgskolen i Sørøst – Norge om lærerutdanning (1 -7) fom høsten 2018. Dette er en masterutdanning over 5 år som er nett og samlingsbasert. Søknadsfristen er 1. mars 2018 (søkerportalen er ikke åpnet) og det vil bli gjennomført et informasjonsmøte om tilbudet i god tid før søknadsfrist.
Følg med på www.ssmt.no

Prekvalifiseringskurs i P1 og P2 matte.
For de som ikke har karakteren 4 i P eller T-matte eller karakteren 2 i R eller S-matte tilbyr Studiesenteret Midt-Troms et prekvalifiseringskurs med oppstart i slutten av september 2017. Kurset avsluttes medio mai 2018 og prisen fastsettes når vi får oversikt over antall deltakere. Undervisningstiden vil i størst mulig grad tilpasses de som skal delta. De som ønsker å delta må melde sin interesse til Studiesenteret snarest. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 90162715.

Les mer . . .

 

Her signerer Anne Gwendoline Fængsrud -Visedekan ved Høgskolen i Sørøst - Norge og Vidar Gunnberg Daglig leder Studiesenteret Midt-Troms kontrakten!