Kurs Klimavennlig Kompetanse

 

Studiesenteret Midt-Troms har blitt medlem i et nettverket "Klimavennlig Kompetanse" https://klimavennlig-kompetanse.no/kurs/ som tilbyr ulike kurs hvor man kan delta via egen PC eller få gratis tilgang på lokalene/utstyret som Studiesenteret disponerer på Finnsnes og Bardufoss for å delta på kursene. Fordelen med å benytte våre lokaler er at flere kan delta sammen på kurset med de synergieffekter det gir. Ved behov kan servering bestilles til en ekstra kostnad.

 

Klimavennlig Kompetanse har følgende budskap/målsetting: 

I disse krevende og uforutsigbare tider gir KLIMAVENNLIG KOMPETANSE deg muligheten til kompetanseheving der du er, enten det er hjemme eller i beskyttede former på jobb. Her har du muligheten til å styrke din kompetanse!

Følg med på våre kurs rettet mot privatpersoner, privat næringsliv og offentlig sektor. Kursene har sin opprinnelse i behov fra relevante samarbeidspartnere lokalt, regionalt og nasjonalt, basert på et tett og nært samarbeid.

KLIMAVENNLIG KOMPETANSE er et bærekraftig konsept som tilbyr kompetanseheving av kvalitet gjennom smart bruk av smart teknologi. Kursene gjennomføres digitalt via videokonferanse.

KLIMAVENNLIG KOMPETANSE samarbeider med kompetente fagpersoner som tilbyr kompetanseheving til deg, der du er!

Følgende kurs tilbys: