Ledelse, nettbasert - årsenhet og enkeltemner høst 2018 og vår 2019 - Søknadsfrist 1. juni og 1. desember 2018

 

Ledelse, nettbasert - årsenhet og enkeltemner

Gjennom studiet skal studentene få en faglig forståelse for det å skulle fylle ledelsesfunksjonen. Viktige element i dette er på den ene siden kunnskaper i organisasjonsteori, organisasjonspsykologi og ledelsesteori og på den annen side kunnskaper om ulike styringsverktøy i makroøkonomi.
 

Handelshøgskolen ved UiT, Campus Alta tilbyr Ledelse, nettbasert - årsstudium som 6 enkeltemner à 10 studiepoeng som kan tas enkeltvis eller samlet. Studiesenteret Midt-Troms har inngått en samarbeidsavtale med Handelshøgskolen for ekstra tilrettelegging rundt nettstudiene. Under finner du oversikt over oppbygging av studiet og når de enkelte emnene tilbys. Emneplanen for årsenhet ledelse finner du her, og emneplanene for enkeltemnene finner du ved å klikke på linkene under.

Semester 10 studiepoeng 10 studiepoeng 10 studiepoeng
1. sem (høst)
2. sem (vår)

I det følgende vil du finne felles informasjon som gjelder alle enkeltemnene.  I oppstarten av hvert semester tilbyr vi et informsjonsmøte med fagansvarlige fra Handelshøgskolen tilstede på Studiesenteret evt. via videokonferanse. Du velger selv om du vil reise på samlingene i Alta evt. Tromsø, eller følge de via internett. 2-3 dager etter forelesningene har funnet sted, legges de ut som opptak på Fronter.

Vi anbefaler at studentene danner studiegrupper for skape et godt studiemiljø og få best mulig læringseffekt. Da har du både noen å diskutere fagstoff med og løse arbeidskrav sammen med. Du må ha godkjent arbeidskravene (1-2 per 10 stp) før du får gå opp til eksamen. Noen enkeltemner krever gruppeinnlevering. Nettstudier krever litt mer selvdisiplin av den enkelte student, men gir samtidig stor fleksibilitet og frihet. Studiebiblioteket ved Lenvik Bibliotek finner dere samlokalisert med Studiesenteret Finnsnes i Kunnskapsparken. De hjelper dere gjerne med søk og bestilling av pensumlitteratur. Studiebiblioteket i Lenvik Bibliotek tilbyr samme tjenester på Finnsnes som studentene finner ved Universitetsbiblioteket på UiT i Tromsø. Nettstudiene kan kombineres med jobb, men krever at du setter av tid til studiene. 

Søknadsfrist om du ønsker å ta hele årsenheten er 1. mars for realkompetanse og 15. april om du har generell studiekompetanse. 1. juni for emner som tilbys i høstsemesteret og 1. desember for vårsemesteret.

Du søker på enkeltemnene på UiTs søknadsweb. Mer informasjon ang. søknad og opptak finner du her.
 
 
Studiesenteret Midt-Troms kan bl.a. tilby følgende:
  • Ansatte som bryr seg og ønsker det beste for studentene
  • Topp moderne lokaler i Kunnskapsparken, i umiddelbar nærhet av knutepunktet for buss-, hurtigbåt- og hurtigrute - midt i sentrum av Finnsnes. Kafe SULT  i samme bygg som Studiesenteret tilbyr studentrabatt
  • Studentene fra Midt-Troms kan sammen følge samlingene online via videokonferanse på Studiesenteret*
  • Muligheter for å booke våre lokaler til seminar-, kollokviegrupper og egenstudier
  • Studentene kan benytte våre lokaler på studiesenteret både på dagtid og kveldstid ved å signere kontrakt og betale 100,- i depositum for nøkkelbrikke.
  • Studiesenteret har et tett samarbeid med Lenvik Bibliotek som tilbyr studiebibliotektjeneste i samarbeid med Universitetsiblioteket i Tromsø. Alle studentene som er registrert ved studier til UiT får tilgang på studiebibliotektjenesten, og det arrangeres jevnlig tilbud om opplæring i litteratursøk.
  • Eksamenene kan avvikles på Studiesenteret Midt-Troms til en pris på kr 500.- pr eksamen*
  • En oppstartsdag på Studiesenteret Midt-Troms i september for høstsemesteret og januar for vårsemesteret*
NB! *Dette ekstratilbudet avhenger av at tilstrekkelig antall studenter melder seg på.
 
Vennligst ta kontakt med Studiesenteret Midt-Troms v/ Lene Jørgensen e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 92694885 så snart du vet at du har fått plass på studiet.
 

Kontaktperson Handelshøgskolen UiT, Campus Alta er: Pål Einar Lund, tlf. 784 50 155, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.