Bedriftsøkonomi, nettbasert - årsstudium og enkeltemner høst 2016 og vår 2017

 

Bedriftsøkonomi, nettbasert - årsstudium og enkeltemner
Årsstudiet er et innføringsstudium som kombinerer emner innen organisasjonsfag, markedsføring, strategi og bedriftsøkonomi. Denne flerfaglige tilnærmingen vil gi grunnleggende kunnskaper innen det økonomiske og administrative fagområdet. Studiet er velegnet i kombinasjon med en nesten hvilken som helst annen utdanning. Du får innsikt i grunnleggende begreper i de ulike økonomiske og administrative fagområder. Studiet kan tas samlet som en hel årsenhet, eller ved å ta enkeltemner.
 
Handelshøgskolen ved UiT, Campus Alta tilbyr Bedriftsøkonomi, nettbasert - årsstudium som 6 enkeltemner à 10 studiepoeng som kan tas enkeltvis eller samlet. Studiesenteret Finnsnes har inngått en samarbeidsavtale med Handelshøgskolen for ekstra tilrettelegging rundt nettstudiene. Under finner du oversikt over oppbygging av studiet og når de enkelte emnene tilbys. Emneplanen for Bedriftsøkonomi årsenhet finner du her, og emneplanene for enkeltemnene finner du ved å klikke på linkene under.
 
 Oppbygning av studiet
Semester
10 studiepoeng
10 studiepoeng
10 studiepoeng

1. sem (høst)

BED-1002F
Grunnleggende regnskap og analyse

BED-2029F
Organisasjonsteori og ledelse

BED-1013F Bedriftsøkonomisk
analyse og etikk 

 

     

2. sem (vår)

BED-1004F
Markedsføring

BED-2019F
Driftsregnskap og budsjettering 

BED-2003F
Foretaksstrategi

 

 

 

 

 
I det følgende vil du finne felles informasjon som gjelder alle enkeltemnene.  I oppstarten av hvert semester tilbyr vi et informsjonsmøte med fagansvarlige fra Handelshøgskolen tilstede på Studiesenteret evt. via videokonferanse. Du velger selv om du vil reise på samlingene i Alta evt. Tromsø, eller følge de via internett. 2-3 dager etter forelesningene har funnet sted, legges de ut som opptak på Fronter.

Vi anbefaler at studentene danner studiegrupper for skape et godt studiemiljø og få best mulig læringseffekt. Da har du både noen å diskutere fagstoff med og løse arbeidskrav sammen med. Du må ha godkjent arbeidskravene (1-2 per 10 stp) før du får gå opp til eksamen. Noen enkeltemner krever gruppeinnlevering. Nettstudier krever litt mer selvdisiplin av den enkelte student, men gir samtidig stor fleksibilitet og frihet. Studiebiblioteket ved Lenvik Bibliotek finner dere samlokalisert med Studiesenteret Finnsnes i Kunnskapsparken. De hjelper dere gjerne med søk og bestilling av pensumlitteratur. Studiebiblioteket i Lenvik Bibliotek tilbyr samme tjenester på Finnsnes som studentene finner ved Universitetsbiblioteket på UiT i Tromsø. Nettstudiene kan kombineres med jobb, men krever at du setter av tid til studiene. 

Søknadsfrist om du ønsker å ta hele årsenheten er 1. mars for realkompetanse og 15. april om du har generell studiekompetanse (Samordna opptak). 1. juni for enkeltemner som tilbys i høstsemesteret og 1. desember for vårsemesteret. Du søker på enkeltemnene på UiTs søknadsweb. Mer informasjon ang. søknad og opptak finner du her.

 
 Studiesenteret Finnsnes kan bl.a. tilby følgende:
  • Ansatte som bryr seg og ønsker det beste for studentene
  • Topp moderne lokaler i Kunnskapsparken, i umiddelbar nærhet av knutepunktet for buss-, hurtigbåt- og hurtigrute - midt i sentrum av Finnsnes. Café Okazo i samme bygg som Studiesenteret tilbyr studentrabatt
  • Studentene fra Midt-Troms kan sammen følge samlingene online via videokonferanse på Studiesenteret*
  • Muligheter for å booke våre lokaler til seminar-, kollokviegrupper og egenstudier
  • Studentene kan benytte våre lokaler på studiesenteret både på dagtid og kveldstid ved å signere kontrakt og betale 100,- i depositum for nøkkelbrikke.
  • Studiesenteret har et tett samarbeid med Lenvik Bibliotek som tilbyr studiebibliotektjeneste i samarbeid med Universitetsiblioteket i Tromsø. Alle studentene som er registrert ved studier til UiT får tilgang på studiebibliotektjenesten, og det arrangeres jevnlig tilbud om opplæring i litteratursøk.
  • Eksamenene kan avvikles på Studiesenteret Finnsnes*
  • En oppstartsdag på Studiesenteret Finnsnes i september for høstsemesteret og januar for vårsemesteret*
NB! *Dette ekstratilbudet avhenger av at tilstrekkelig antall studenter.
 
Vennligst ta kontakt med Studiesenteret Finnsnes v/Lene Jørgensen e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 92694885 så snart du vet at du har fått plass på studiet.
 

Kontaktperson Handelshøgskolen UiT, Campus Alta er: Pål Einar Lund, tlf. 784 50 155, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
Fagansvarlig

Fagplan
Les mer her eller klikk på enkeltemnene

Studiepoeng
60 stp

Studiested
Nettbasert, med tilrettelegging på Studiesenteret Finnsnes

Oppstart
Høst 2016 og vår 2017

Søknadsfrist
1.juni for enkeltemner for høst-16
1.des. for enkeltemner vår-17

Søknad sendes til
Samordna opptak for årsenhet. Lokalt opptak UiT for enkeltemner, søknadskode 9199

Studiekode (årsenhet)
186 164. Fagkode på hvert enkeltemne ved søknad på enkeltemne.

Pris
500 kr per 10 studiepoeng for merkostnader ved desentralisering.
Eventuelle eksamensgebyrer kommer i tillegg. Semesteravgift til UiT.